Slide

SERVEI PER EMPRESES

TENS UN NEGOCI I VOLS OMPLIR-LO DE VIDA?

Als llocs on treballem és on hem de ser més creatius, productius i a més un dels llocs on passem més hores. L’entorn on treballes pot ser clau en el desenvolupament dels teus objectius.

Les plantes tenen infinitat de beneficis per a l’espècie humana a més de fer-nos sentir molt més a prop d’on pertanyem, són el pulmó del món on vivim.

Hi ha estudis que expliquen que són capaces de reduir l’estrès, augmentar la capacitat de concentració i millorar el benestar general. Moltes espècies són claus per interiors perquè purifiquen l’aire de gasos tòxics pel nostre organisme i d’altres que ajuden a disminuir les radiacions electromagnètiques dels aparells que ens envolten (des d’un microones fins al telèfon mòbil o ordinadors).

 

Perquè les plantes creixin degudament i et donin el seu màxim partit és molt important la seva localització i també el seu manteniment.

Fes-ho per tu, pels teus treballadors i per tots els teus clients. Deixa’t assessorar per l’experiència i no dubtis més en fer el gir del teu negoci amb energia verda!