ALTRES SECCIONS

Comptem amb una àmplia exposició de les marques més prestigioses de jardí (para-sols, tumbones, taules, butaques etc) amb dissenys de teka, alumini, loom… Si està interessat en aquesta secció, demana’ns informació a través del web. 

Diferents mides i alçades de bruc nacional de qualitat per tanques de jardins o finques. Demana el teu pressupost a mida. Recorda que tenim servei a domicili i també d’instal·lació.

Fem la instal·lació de tot el que necessiti el teu jardí per mantenir-se sa: programadors, mànegues, connexions, difusors, aspersors, canonades… Sol·licita el teu pressupost a mida.

La il·luminació de casa teva és essencial per això et proporcionem tota mena d’instal·lació lumínica pel teu jardí, pati o terrassa.

Intal·lem gronxadors, torres de joc, casetes de fusta etc. Sol·licita el teu pressupost a mida. 

Tenim tota mena d’eines per fer més fàcil la feina dels jardiners. Si vols tenir cura del teu jardí, és essencial tenir un bon equip: tallagespes, bufadores, tisores especialitzades…

Cada Nadal vine a gaudir del nostre show-room, la botiga es transforma en un somni ple de colors i textures. No t’ho perdis i troba tot el que necessites per vestir casa teva per aquesta època que tant ens agrada. Escull l’avet que més t’agradi (natural o artificial) i tots els seus complements i si ho desitges, te’l portem a domicili.

Tota mena de complements pel jardí (Gelosies, Tanques, Jardineres, Pèrgoles, Paviments…) mides estàndard i també projectes a mida.